“На Захура не схожі”: Камалія показала двійнят від чоловіка-мільярдера і вразила правдою про свою сім’ю

Камалія показала фанатам Арабеллу та Мірабеллу і вразила зовнішністю дівчат.

Найбагатша співачка України Камалія близько 10 років мріяла стати матір’ю. Але усі спроби заможного подружжя були марними. Мохаммад Захур та Наталія до останнього планували природню вагітність, але в кінці кінців їм довелося звернутися до процедури ЕКЗ. В результаті на світ з’явилося дві дівчинки-двійнят Мірабелла і Арабелла.

Доньки Мохаммада Захура від Камалії

Першою народилася Арабелла, вона була дуже смаглявою і схожою на пакистанського батька-бізнесмена. Імена дівчаткам подружжя підібрало заздалегідь. Арабелла перекладається як “дитина, вимолена у Бога”. Мірабелла означає “дивовижна”, вона на 10 хвилин молодше і, на відміну від старшої сестри, виявилася білошкірою і схожою на Камалію.

Арабелла та Мірабелла – діти Камалії та Захура.

Зараз дівчата підросли та змінилися. Нещодавно Камалія опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжий знімок з чоловіком та доньками, з Мармарісу (Туреччина), де вона з родиною відпочиває. Усі члени сім’ї були одягнені у простий літній одяг без натяку на бренди та свій статус.

Думки користувачів мережі стосовно схожості спадкоємиць з батьками кардинально розділилися. Одні вважають що Мірабелла та Арабелла — копії батька, інші ж бачать лише материнські риси.

Скріншот коментарів на сторінці Камалії.

Варто відмітити, що поки що дівчата не надто лагодять між собою і постійно конкурують. Втім, це явище природнє для дівчат їхнього віку. Тим паче, що Мірабелла та Арабелла — абсолютні різні особистості з протилежними характерами та власними поглядами на речі. Адже з кожним роком вони дорослішають і формуються.

Схожі статті