Горбунов не допомагає? Вагітна Катя Осадча не стоїть на ногах і скаржиться на стан: “Потрібні помічники”

Катя Осадча розповіла, як справляється у період своєї третьої вагітності.

Найвідоміша українська тележурналістка України Катя Осадча зараз носить під серцем свою третю дитину. Малюк має народитися на початку осені і вже хвилює мережу скорою появою на світ.

Катя, у свою чергу, насолоджується всіма привілегіями вагітних жінок. Зірка проводить фотосесії, одягає спеціальні сукні та багато відпочиває. Останнім часом живіт телеведучої став набагато більшим. Осадча помітно округлішала і вже не може постійно стояти на ногах. Уважні підписники помітили, що майже в усіх своїх сторіз вона знаходиться у сидячому положенні.

Потрібні помічники

Нещодавно на особистій сторінці Каті Осадчої в соціальній мережі Instagram з’явився новий відеоролик, у якому телеведуча зізналася, що вже не може впоратися з домашніми обов’язками самотужки і потребує великої кількості помічників. Зірка скористалася послугами клінерів і прорекламувала їх у своєму мікроблогу.

Скріншоти сторінки Каті Осадчої

Варто відмітити, що Юрій Горбунов не має можливості постійно допомагати своїй дружині, адже задіяний у проєктах та приймає приватні замовлення на проведення заходів.

Тим часом Настя Каменських, яка живе по сусідству з подружжям, опублікувала фотографії та відеоролики, з яких стало ясно, що Катя та Юрій знаходяться на званому сніданку у своїх кумів.

Скріншот сторінки Насті Каменських

Співачка показала, як прибрана Катя з макіяжем у нарядній сукні позує для майбутніх фотографій. Зірка не змогла стримати свого захоплення та осипала сусідку компліментами. Юрій Горбунов у цей час підтанцював та веселився.

Нагадуємо, що шанувальники дуже сподіваються, що у зіркової пари народиться дівчинка. Адже у Каті Осадчої вже є два сини: Ілля та Іван.

Схожі статті