Ектор Хіменес-Браво вперше зізнався про серйозні проблеми зі здоров’ям: “Може прийти швидка смерть”

Ектор Хіменес-Браво нарешті наважився розповісти про свій стан здоров'я.

Вже декілька років популярному шеф-кухарю колумбійського походження Ектору Хіменесу-Браво вдається тримати своє тіло у неймовірні фізичній формі. Дуже часто звичайні користувачі мережі не могли зрозуміти, звідки кулінар взяв мотивацію настільки пристрасно займатися спортом, і більш того, не покидати цього заняття роками. Невже бажання бути привабливим чоловіком в Ектора настільки сильне, що він готовий витрачати декілька годин в день на тренування у тренажерній залі?

Чому Ектор зайнявся власним тілом?

Насправді, змусити займатися спортом Ектора вдалося його лікарю та бажанню жити. Виявляється, що у здавалосяб не гладкого шеф-кухаря була друга ступінь ожиріння. Його внутрішні органи вкрилися жировою тканининою і лікарі попередили його про те, що він може померти від інсульту.

До такого стану його призвів його образ життя. Справа не тільки відсутності спорту, але і в його роботі. Чоловік постійно знаходився в одному положенні на кухні, а потім лежав вдома. Візит до лікарні він наніс тоді, коли відчув себе відверто погано. Ектор запевняє, що його наче не тримала земля.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Саме це і підштовхнуло Ектора Хіменеса-Браво зайнятися спортом і почати виглядати наче бодібілдер. Зараз він не тільки піклується про власне здоров’я, але й пропагандує здоровий образ життя серед молоді. Варто відмітити, що кулінарного снобізму він при цьому не заробив. Кухар як раніше любив поїсти бургерів та тортів, так і зараз не відмовиться від ласощів.

Зараз знаменитості вдається тримати баланс між гастрономічними пригодами та спортивним життям.

Схожі статті