Поки Потап мріє про дитину від Каменських, Ірина Горова насолоджується компанією нового кавалера: хто він?

Ірина Горова заінтригувала мережу спільним відпочинком з українським бізнесменом.

У 2013 році Ірина Горова розлучилася зі своїм другим чоловіком, продюсером Олексієм Потапенко. У шлюбі народився син Андрій, який залишився жити з матір’ю та старшою сестрою Наталею. З тих пір про особисте життя Ірини у пресі не було чутно і слова. Здавалося, що бізнесвумен взагалі не займається питаннями пов’язаними з коханням і повністю віддає себе кар’єрі та лейблу.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Потап та Ірина Горова з дітьми

У Ірини Горової новий кавалер

Та з появою соціальних мереж стало зрозуміло, що Ірина Горова не обділена увагою чоловіків, і таки будує особисте життя. Просто подалі від сторонніх очей.

Нещодавно зірка відправилася з друзями на відпочинок до Греції, але здається, що в компанії є і обранець креативної продюсерки “MOZGI Entertainment”. Горова постійно знаходиться у компанії Святослава Чабура, танцює з ним та притуляється до нього.

Скріншоти сторінки Ірини Горової

А якщо завітати на особисту сторінку чоловіка, то можна знайти і більш цікаві фотографії. Офіційного підтвердження стосунків Ірина поки що не давала, але є велика вирогідність, що це станеться найближчим часом.

Скріншот сторінки Святослава Чабура

До речі, Святослав Чабур — український бізнесмен, бенефіціар та інвестор. Якщо завітати на його декларацію у державному реєстрі, то можна побачити, що в основному молода людина вкладається у топливний бізнес.

На даний момент Ірина та Святослав позиціонують себе, як друзі. Втім, неозброєним оком помітно, що вони набагато ближче, ніж інші члени їхньої компанії. Сподіваємося, що продюсерка нарешті змогла влаштувати особисте життя і знайти гідну людину, яка зможе прикрасити її існування.

Схожі статті