Вона в білій сукні, а він в смокінгу: Ксенія Мішина після розставання з Еллертом вийшла в світ з іншим

Відома українська акторка Ксенія Мішина після розставання з Олександром Еллертом вийшла на червону доріжку під руку з іншим чоловіком.

Свого тепер вже колишнього обранця Ксенія Мішина зустріла на реаліті-шоу “Холостячка”, куди вирушила на пошуки кохання. Автору жартів “Кварталу” Олександру Еллерту вдалося підкорити серце головної героїні проекту, а відразу ж після фіналу пара з’їхалася.

Своїх дітей від минулих відносин Саша і Ксюша познайомили між собою, усі вчотирьох вони їздили на відпочинок, регулярно виходили в світ як пара і не приховували планів на спільне майбутнє. З боку все виглядало зразково, як раптом ця ідеальна картинка розбилася разом з несподіваною заявою Мішиної про розставання з Еллертом.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт

Якщо перебуваючи в стосунках вони ділилися з шанувальниками багатьом, то проливати світло на причини розриву колишні не стали. Втім, як і видаляти свої романтичні фото, тому в мережі все ще сподіваються на їх возз’єднання.

Від проблем в особистому житті герої статті відволікаються по-різному. Олександр проводить час з друзями та донькою, а Ксенія з головою поринула в роботу. Зараз вона зайнята зйомками перезапуску проекту “Україна має талант”, куди її запросили в якості судді.

Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула на Україна має талант
Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула на Україна має талант

Крім того, Мішина з’явилася на 12-му Одеському міжнародному кінофестивалі, на червону доріжку якого вийшла в компанії зіркового колеги – актора Артемія Єгорова. Разом вони знялися у фільмі “Сусідка”.

Ксенія Мішина та Артемій Єгоров
Ксенія Мішина та Артемій Єгоров

Сама екс-холостячка вибрала для виходу в світ розкішну білу сукню з асиметричною спідницею і великим вирізом, доповнивши образ чорними босоніжками, ідеальною укладкою і бездоганним макіяжем. Артемій в класичному смокінгу з метеликом відмінно гармоніював поруч з Ксенією. Актори позували на камери і посміхалися.

Схожі статті