Руслан Сенічкін приревнував Людмилу Барбір до Єгора Гордєєва: обійми ведучих перетнули межу дозволеного?

Що відбувається з ведучими головного ранкового шоу "Сніданок з 1+1"?

Зірковий дует Людмила Барбір та Руслана Сенічкіна залишається успішним вже багато років. Партнери не тільки добре спрацювалися у студії, але змогли стати найкращими друзями. Певно це і гарантує успіх ефірів.

Людмила Барбір
Людмила Барбір і Руслан Сенічкін 

Глядачі звикли до атмосфери, яку влаштовують Людмила та Руслан, і відчувають себе наче у їхній компанії. Але не тільки це пробудило до них інтерес. Велика кількість глядачів вважає, що між партнерами є романтичні почуття. І дарма, що Людмила — заміжня жінка.

Приревнував до Єгора Гордєєва?

Нещодавно Руслан Сенічкін вирішив зробити опитування на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Знаменитість опублікував фотографію зі своєю вірною партнеркою Людмилою Барбір і додав її фотографію з Єгором Гордєєвим. Друга світлина вийшла набагато романтичнішою та двозначною.

Підписники щиро відповіли Руслану, що не дивлячись на те, що його пара з Людмилою їм подобається більше, але фотографія з Єгором вийшла романтичнішою та атмосфернішою.

Скріншот коментаря під публікацією Руслана Сенічкіна

Здається, що це зачепило зірку, адже він використав не надто дружелюбне емодзі, щоб відповідати таким коментаторам.

Скріншот коментаря під публікацією Руслана Сенічкіна

Нагадуємо, що Людмила Барбір вже багато років одружена з вчителем айкідо і має дитину. Руслан Сенічкін свою чергу досі не був одруженим. Чоловік запевняє, що йому набагато комфортніше бути самотнім. Також зірка неодноразово підкреслював той факт, що якби він одружився, то можливо б ніколи не потрапив на телебачення і настав биведучим ранкового шоу. Руслан ні про що не шкодує. Однак, деякі шанувальники пари вважають, що його холостяцьке життя пояснюється нерозділеним коханням до Людмили.

Схожі статті