|
16.08.2021 16:56

Чому Ольга Сумська на світські заходи водить доньку: не вірить, що Анна без протекції не зробить кар’єри?

Старша донька Ольги Сумської - акторка. Схоже молодшу зірка також хоче зробити частиною своєї династії.

Ольга Сумська – яскрава представниця акторської династії. Батьки все життя присвятили мистецтву Мельпомени, а сама артистка разом з сестрою буквально зростала залаштунками у театрі.

Сестри Сумські разом з мамою

Що Ольга, що її сестра Наталія виховали у тому ж дусі і своїх власних дітей. Антоніна Паперна зараз знімається у кіно та серіалах, її родичка Дарина Мамай-Сумська, хоч зараз і не працює, але теж активно грала у театрі, брат В’ячеслав нещодавно став головним героєм комедії “Скажене весілля – 3”.

Анна Борисюк, друга донька Ольги Сумської зараз ще навчається у знаменитому театральному університеті імені Карпенка-Карого. Їй лише 19 років, але вона же відвідала не один світських захід разом з батьками.

Ось, нещодавно Анна вже крокувала червоною доріжкою разом з мамою на Одеському кінофестивалі.

Анна Борисюк з мамою

Дівчина позувала у довгій сукні вільного крою.

Це не вперше, коли Анна опиняється разом з мамою у світлі камер. Так, під час відпочинку у Карпатах, де була вся родина, наглянула знімальна група “Сніданку з 1+1”, родина Сумських давала майстер-клас з приготування Різдвяної куті.

До речі, Ольга за можливості намагається всюди взяти на світський чи розважальний захід всю свою родину. Анною зірка дуже пишається, дівчина старанно вчиться у ВНЗ. Втім, її жодного разу не помічали у роботі над тими самими проектами, що і мама.

Старша донька взагалі навіть вирушила закордон, щоб жити і працювати.