У Катерини Осадчої та Юрія Горбунова поповнення в родині: Івасик Горбунов вже просить забрати її додому

Цілком можливо, що в зірковій родині стало на одного члена сім'ї більше.

37-річна телеведуча Катерина Осадча збирається стати мамою втретє. Знаменитість носить під серцем другого малюка Юрія Горбунова і має народити найближчим часом. У честь близького поповнення зіркова родина влаштувала вечірку з нагоди визначення статі майбутньої дитини.

Свято влаштували на задньому подвір’ї і запросили на нього найближчих друзів, серед яких були й селебритіз. Наприклад, на заході засвітилися Потап та Настя  Каменських.

На особистих сторінках Юрія Горбунова та Катерини Осадчої безліч різноманітних фотографій з вечірки, але святкові світлини вчасно розбавив кадр з Івасиком та милою пухнастою кішечкою.

Новий член родини

Скріншот сторінки Юрія Горбунова

Юрій Горбунов опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію сина Івасика, який натрапив на кішку посеред вулиці і попросив батька забрати її додому. Сталося це саме тоді, коли зірковий батько вийшов з дитиною на коротку прогулянку з сином околицями містечка. Також неможливо не помітити, як маленький спадкоємець телеведучого підріс за ці півроку. Судячи з усього, хлопець буде високим.

На привеликий жаль, зірка не підтвердив факту приручення тварини, але навряд Горбунов зміг відмовити первістку. Тим паче, що у родини домашніх тварин немає.

До речі, Катя не стала афішувати стать малюка. Тому шанувальникам пари журналістів доведеться чекати на пологи зірки та офіційне повідомлення про поповнення в родині. Сподіваємося, що Івасик також зміг привести нового члена сім’ї і прикрасити своє існування домашньою тваринкою.

Схожі статті