Мохаммад Захур обвів Камалію навколо пальця: що сталося та як співачка опинилася у пастці мільярдера?

Камалія розповіла усю правду про стосунки з Мохаммадом Захуром.

Українська співачка Камалія зізналася, що її нинішній чоловік мільйонер Мухаммад Захур, був не першим в її житті чоловіком і навіть не першим, хто зробив їй пропозицію руки і серця.

Не хотіла заміж

Камалія
Камалія

Співачка поділилася з журналістами, що до знайомства з чоловіком зустрічалася з іншим.  Почуття закоханих були взаємні, але справі завадила надмірна напористість кавалера, який вимагав якомога швидше укласти шлюб. За словами Камалії, у залицяльника, мабуть, “щось було не так з головою”.

“Він сказав мені: “Поки не буде штампу в паспорті, я тебе не відпущу “. Це було в Криму. Тоді мені зовсім не хотілося виходити заміж, мені було всього 20 років, і в мої плани заміжжя не входило. Мені довелося бігти посеред ночі. З сумкою ночувала в кущах, щоб вранці потрапити на поїзд”,  – розповіла співачка.

Після цього випадку вона вирішила, що буде далі жити одна, відмовившись від відносин.

Мохаммад Захур обманув Камалію

Камалія і Захур
Камалія і Мохаммад Захур

Але цю думку змінила зустріч з підприємцем пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

“Я говорила йому, що заміж не хочу. Ось ми з тобою зустрічаємося, і добре. Ми повинні один одного впізнати більше, раптом у нас будуть розбіжності”, – згадала Камалія.

Однак весілля з мільйонером все ж відбулася всього через два місяці після знайомства. Тільки на відміну від попереднього кавалера нинішній коханий виконавиці ні на що не наполягав, а взяв Камалію хитрістю: запросив її нібито на весілля друга, а виявилося, на їх власну. Співачка запідозрила щось дивне, адже знала, що червоне сарі одягають наречені, але довірилася коханому. Як виявилося, опасіння жінки справдилися.

Схожі статті