День народження Кузьми Скрябіна: чи вийшла його дружина вдруге заміж та як матір відстоює пам’ять співака

Сьогодні легендарному співакові мало виповнитися 53 роки. Дізнайтеся, як живе його родина та чи планують вони святкувати День народження.

У новину про те, що Кузьми не стало – сколихнула всю країну. У 2015 році співак вертався з концерту у Кривому Розі, але на дорозі не впорався з кермуванням авто. Батьки тривалий час не могли прийняти цю звістку, а дочці навіть знадобилася допомога, щоб впоратися з горем.

Андрій Кузьменко зі своєю дружиною Світлана
Андрій Кузьменко зі своєю дружиною Світлана

Лишилася самою і дружина артиста Світлана Бабійчук. У шлюбі вона прожила 21 рік. Відпустити коханого не змогла, продовжила його справи. Зокрема за її ініціативи засновано “Фонд імені Кузьми Скрябіна”. Жінка намагається допомагати дитячим будинкам, лікарням, займається волонтерською діяльністю, але публічною персоною, як Андрій – не стала. Живе пам’яттю про коханого. А ось єдина донька знаменитості, Марія-Барбара, зараз вже заміжня жінка.

Кузьма зі своєю малолітньою донькою зліва та вже доросла Барбара з нареченим. 

Мама співака, Ольга Кузьменко, сьогодні розповіла у програмі “Сніданок з 1+1”, як родина планує відзначати День народження близької людини. Каже, що застілля не планується.

Пам’ять хочуть вшанувати з близькими, а у вечері влаштувати концерт. Опікується мама зірки про його пам’ятники і мурали. В деякі роботи навіть сама вносила правки. Дуже радіє, що люди не забувають про сина.

Ольга Михайлівна згадує, що коли востаннє проводжала свою дитину, біля церкви не було яблуку де впасти, а всі квіткарні були зачинені, адже прихильники викупили все, щоб вшанувати улюбленого співака.

 

Схожі статті