Лілія Ребрик святкує 10 років у шлюбі: як почалися стосунки з Андрієм Диким і що сталося з його екс-дружиною

Лілія Ребрик і Андрій Дикий вважаються чи не найбільш зразковою парою шоу-бізнесу. Сьогодні їх родина святкує свій ювілей - 10 років.

Яскрава білявка і талановитий хореограф. 10 років тому Лілія Ребрик сказала заповітне “так” своєму обранцю Андрію Дикому. Зараз у подружжя все, як має бути: великий розкішний будинок, гарний сад, дві чудові донечки. Для повної ідилії не вистачає ще й синочка, але хто знає, можливо все попереду.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Їх поєднав танець

Ніхто не міг і уявити, що проект “Танці з зірками” стане доленосним для пари телеведучої Лілії Ребрик та харизматичного Андрія Дикого.

“Майже 10 років разом, а ми, як новенькі”, – пише натхненно Андрій.

Роман почався у зірок не одразу. У Дикого на той момент вже були стосунки. Лілія не раз зазначала, що розлучницею себе не відчуває. Телеведуча аргументує, що на момент зустрічі їм обом було не по 16 років і дуже логічним було те, що у кожного вже настав той період у житті, коли хотілося серйозних відносин.

Про чоловіка свого Ребрик зазначає так, що він – її справжня половинка і лише за ним був вибір: лишатися у колишніх стосунках чи бути з нею.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий
Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Сам Андрій вже й не згадує публічно свої колишні стосунки. Для нього Лілія – єдине кохання і муза. Разом пара не тільки ростить діток, а й працює над власним бізнесом. Чоловік теледіви займається власною студією танцю, де радо займається і його обраниця з дітьми.

Цього року присвячувало подружжя час не тільки роботі, а й багато мандрувало разом. Побувала пара у Туреччині та Болгарії.

Схожі статті