Хто той чоловік, якого Ксенія Мішина вивела з тіні, як покинула Еллерта: йшли щасливі під руку одне з одним

Найперша холостячка країни Ксенія Мішина після розставання з переможцем проєкту Олександром Еллертом інтригує свою аудиторію виходом у світ з іншим красенем.

Серця Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта зв’язало реаліті-шоу “Холостячка”. Акторка пішла туди заради кохання, а сценарист “Кварталу” зміг його її подарувати. Відразу ж після фіналу пара з’їхалася, але поки останній випуск не вийшов на екрани, їм доводилося ховатися. Коли нарешті необхідність в цьому відпала, закохані почали виставляти в соцмережах спільні фото, ділитися планами на майбутнє і в цілому вони не соромилися висловлювати почуття на публіці.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Закінчилася ця ідилія з повідомленням Мішиної про те, що вони з Еллертом більше не разом. Причому рішення піти від Саші Ксюша прийняла під час їхнього спільного відпочинку. Що саме стало причиною, акторка не розсекретила, хоча видаляти свої романтичні фото із загального доступу колишні не стали.

Поки шанувальники сподіваються на возз’єднання парочки, екс-холостячка вивела у світ іншого чоловіка. Так, на червоній доріжці 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю зірка з’явилася під руку з актором Артемієм Єгоровим.

Ксенія Мішина та Артемій Єгоров
Ксенія Мішина та Артемій Єгоров

“Друзі, моя перша червона доріжка! Ух, хвилююче, але все пройшло ідеально! Я хочу сказати, які у нас гарні, усміхнені і елегантні люди! Було справжньою насолодою провести цей вечір в такій приголомшливій ​​атмосфері”, – написала Ксенія Мішина в Інстаграмі.

У коментарях тут же посипалися припущення з приводу того, ким цей красень їй доводиться. Втім, їх тут же спростувала сама знаменитість, яка пояснила, що Артемій – її колега по фільму.

Коментарі під фото Ксенії Мішиної з Артемієм Єгоровим
Коментарі під фото Ксенії Мішиної з Артемієм Єгоровим

Крім того, у Єгорова на сторінці є фото з дружиною, так що з героїнею нашої сьогоднішньої статті його дійсно пов’язують виключно робочі відносини. А ось на запитання користувачів з приводу Еллерта Мішина відповідати не стала.

Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті