Марафет творить дива: як виглядають Кароль, Могилевська, Камалія та інші зірки без макіяжу і з ним (ФОТО)

З трендом на природну красу все більше красунь шоу-бізнесу постають перед фанатами без макіяжу, укладок і перук.

Професія артиста зобов’язує бути завжди на висоті і при параді, адже всюди можуть чекати папараці, які раз у раз норовлять підловити зірок в непривабливому вигляді. Однак у повсякденному житті поза сценою навіть найвідоміші особистості мало чим відрізняються від звичайних людей. Пропонуємо вам разом з “Сенсацією” подивитися, як українські знаменитості виглядають без марафету та з ним.

Настя Каменських

На численних світських заходах, зйомках кліпів і фотосесіях дружина Потапа демонструє розкішні образи і яскраві мейк, але при цьому Настя Каменських не соромиться виходити на зв’язок з шанувальниками такою, якою чоловік бачить її вдома.

Настя Каменських
Настя Каменських

Тіна Кароль

У своїй стрічці Інстаграм Тіна Кароль не публікує фото без краплі косметики на обличчі, зате вона ділиться такими кадрами в сторіз. Підписники захоплюються красою поп-діви і з ними важко посперечатися.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Наталя Могилевська

Співачка Наталя Могилевська – жінка без комплексів. У свої 46 вона не соромиться розповідати про зайві кілограми, з якими бореться на очах у величезної аудиторії, а також демонструвати природну красу.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Оля Полякова

Суперблондинка української естради Оля Полякова регулярно розповідає фанатам про свої походи до косметолога. Щоб не зіпсувати результат доглядових процедур для обличчя, вона час від часу відпочиває від мейкапу.

Оля Полякова
Оля Полякова

Юлія Саніна

Фронтвумен гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна обожнює макіяж, зате в повсякденному житті часто відмовляється від будь-якої косметики.

Юлія Саніна
Юлія Саніна

Камалія

Найбагатша співачка України Камалія зачарувала своєю вродою не лише мільярдера Мохаммада Захура, а й безліч шанувальників. Артистка виглядає набагато молодше реального віку, а їй вже 44.

Камалія
Камалія

Схожі статті