53-річний Сергій Сосєдов зібрався шукати сурогатну матір: піде по стопах Галкіна і Кіркорова та буде татом

Відомий музичний критик Сергій Сосєдов зізнався, що подумує про батьківство. Схоже, він цілком може піти по стопах Максима Галкіна і Філіпа Кіркорова.

Сергій Сосєдов безумовно не вписується ні в які нудні рамки. Він яскравий, викликаючий і незвичайний, говорить про зірок те, що думає, не боячись відповідної реакції в свою сторону, але ще критик самотній. У свої 53 роки герой статті живе з мамою. Її він береже і стверджує, що удвох їм добре.

Сосєдов ніколи не був одружений, та й справжнє велике кохання в його житті поки не з’являлося. Втім, ні для кого не секрет, що у Сергія нетрадиційна орієнтація, і він цього не приховує. Проте, в програмі “Секрет на мільйон” з Лєрою Кудрявцевою знаменитість зізнався, що мріє колись взяти на руки новонародженого малюка.

Сергій Сосєдов у програмі Секрет на мільйон
Сергій Сосєдов у програмі Секрет на мільйон

Критик не марить сином, як більшість чоловіків. Для нього головне, щоб дитина, чи то хлопчик, чи то дівчинка, з’явилася на світ і назвала його татом.

Звичайно, Сергій Васильович розуміє, що стати батьком може тільки за допомогою сурогатної матері. А приклади Максима Галкіна, Філіпа Кіркорова, Сергія Лазарєва та безлічі інших зіркових чоловіків шоу-бізнесу доводять, що це цілком можливо.

Сергій Сосєдов
Сергій Сосєдов

Однак і тут є проблеми. Сосєдов не приховує, що у нього не дуже добра спадковість – його батько помер від онкології. Більш того, критик наважився пройти повне медичне обстеження і озвучити свій діагноз на всю країну – у нього полікістоз нирок.

За словами лікарки, яка побувала в студії “Секрету на мільйон”, якщо не займатися лікуванням, можна довести себе до життя на постійному гемодіалізі. Втім, Сергій під час ефіру пообіцяв, що займеться здоров’ям, адже нинішній стан може і не дозволити йому стати батьком.

Схожі статті