Двічі розлучений Олександр Пономарьов тепер не самотній: у виконавця з’явилася нова обраниця

Хто прикрашає існування Олександра Пономарьова своєю присутністю? Усі деталі в статті.

Олександр Пономарьов неодноразово потрапляв у скандали. Майже усі вони були пов’язані з його жінками.

Невдачі на любовному фронті

Вперше про “непорядність” знаменитості заговорили під час його розлучення з Оленою Мозговою, яка була змушена долучити свого батька Миколу Мозгового до процесу, адже жінка намагалася відвоювати у колишнього майно для своєї доньки Жені.

Олександр Пономарьов з донькою Женею та дружиною Оленою. Фото взято на просторах мережі.

Бажаного продюсерка досягла і здається, що життя мало навчити Олександра, що з жінками необхідно бути обережніше. Втім, друге розлучення співака було не менше гучним. Його інша дружина Вікторія розповіла журналістам, що потерпає від численних зрад і саме тому приймає рішення розійтися з обранцем. Доволі цікава ситуація сталася і зі співачкою Марією Яремчук. Артист підтвердив романтичні стосунки з дівчиною, а та заявила журналістам, що поняття немає, чому Пономарьов вирішив, що в них роман.

Марія Яремчук

З тих пір співак намагається приховувати особисте життя від сторонніх очей і не відкриває імен своїх коханок.

Засвітив кохану

Останні декілька років Олександр навіть не відповідає на питання, чи є в нього обраниця. Однак, необережність може видати усе приховане. Нещодавно Олександр Пономарьов відправився на відпочинок.

Скріншот сторінки Олександра Пономарьова

Чоловік обрав класичне чоловіче заняття — риболовлю. Судячи з відеороликів, які опублікував співак, компанія в нього дуже маленька. І поки чоловік демонстрував, як готує рибний суп, на тлі було чутно ніжний голос жінки, вирогідно його нової пасії. На превеликий жаль, ані зовнішнього вигляду, ані особистості таємничої обраниці досі не викрито.

Схожі статті