“Думала, що вийду заміж за нього”: Юля Зайка не стрималася та зізналася у почуттях до Холостяка Заливако

Фіналістка 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Юля Зайка Бельченко зізналася, що дійсно була закохана в Михайла Заливако.

Юлія Бельченко, яку публіка знає як Юлю Зайку завдяки феєричній появі на першій вечірці проєкту в костюмі зайця, була однією з фавориток головного героя “Холостяка”. Навіть глядачі з перших ефірів були впевнені, що саме її обере Заливако, проте його обраницею в фіналі стала Анна Богдан. Пара, до речі, продовжила будувати стосунки і поза знімальним майданчиком.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

В інтерв’ю Олицькій Юля не стала приховувати, що ще якийсь час після завершення реаліті не могла відпустити ситуацію, оскільки відчувала щирі почуття до Михайла:

“Я реально думала, що вийду заміж за нього. На дев’ятому епізоді я дзвонила мамі, мама, звичайно, очманіла. Коли я вже повернулася додому, така пелена спала, але було таке відчуття… По-перше, незавершеність, а по-друге – я реально гірше за всіх? І по-третє, ось цей його сумнів у тому, що в мене є почуття. Вони реально були”.

Юля Зайка на інтерв'ю у Анни Олицької
Юля Зайка на інтерв’ю у Анни Олицької

Шанувальники Зайки всіляко підтримували її в мережі, а коли вона несподівано для всіх опублікувала фото з весілля з телеведучим Богданом Юсипчуком, більшість пораділи за дівчину, адже якщо виходить заміж, значить знайшла нове кохання. Втім, це одруження виявилося постановочним і було зроблено в якості реклами нової локації для свят.

Богдан Юсипчук та Юля Зайка
Богдан Юсипчук та Юля Зайка

На Бельченко обрушилася хвиля критики, проте сама вона не вважає, що рекламна зйомка у вигляді весілля була чимось поганим. Таким чином Юлія привернула увагу до себе і до благодійності, отримавши від цього все, чого і хотіла.

Схожі статті