72-річна Алла Пугачова зблизька показала обличчя без макіяжу: купа зморшок виявилася сюрпризом для Галкіна

Про красу і молодість Алли Пугачової ходять легенди, а що думає про свій вік і вроду сама зірка?

Алла Борисівна Пугачова. Для багатьох ця співачка стала кумиром і прикладом для наслідування. Не тільки музика, а і характер, харизма ставлення до долі та життя підкорило фанатів.

Примадонна досі може похизуватися моложавим виглядом та шиканути у короткій сукні. Подивіться, як виглядає обличчя співачки зблизька на новому селфі зірки.

Алла Пугачова

“Ось і зморшки вже під очима.Не посміхатися чи зовсім? Як? Якщо радістю сповнений наш Замок. Нехай з’являються”, – пише Алла Борисівна.

У відповідь на таке відверте селфі без макіяжу та зайвого редагування, прихильники відповіли компліментами, а головний чоловік у житті співачки, Максим Галкін, взагалі відправив сердечко. Багато зірок також звернули увагу на фото знаменитості.

Примадонну не раз підозрювали у різних пластичних маніпуляціях з обличчям, але зірка тактовно мовчить і не ділиться секретами молодості. До вікових змін Алла Борисівна ставиться дуже по-філософськи.

За словами зірки, нічого не може вдіяти зі своїм віком та процесом старіння, тому сприймає себе такою, якою вона є. Разом із цим це не означає, що потрібно себе занедбати. Пугачова слідкує за модними тенденціями, оновлює свій гардероб разом з іменитими модельєрами, а також не соромиться сміливих аксесуарів та образів.

Перука Алли Пугачової
Перука Алли Пугачової

Носить також Алла перуки і цього не соромиться. Колись навіть на камеру ризикнула зняти накладку з волосся заради того, щоб показати: з приводу віку, молодості і вроди вона зовсім не комплексує.

Схожі статті