У вагітної Каті Осадчої почалися проблеми з ногами: навіть взутися не може. Юрій Горбунов відмовчується

Катерина Осадча при надії. Зірка вже на останніх тижнях вагітності, але попри це не перестає працювати. Дізнайтеся, з якими складнощами зіштовхнулася теледіва.

Катерина Осадча і Юрій Горбунов готуються стати батьками. Вони вже не можуть дочекатися появи своєї дитини, але на останній місяцях теледів почала скаржитися на зайві турботи, які їй дає вагітніть.

Зокрема вже давно не можна носити звичного взуття.

Катя Осадча поскаржилася на проблеми

“Окрім широких суконь є ще одна відмінність у роботі. Залишилось небагато варіантів взуття в яке поміщаюсь”, – пише телеведуча.

Дійсно незвично бачити Осадчу не на розкішних підборах, а в акуратному взутті на низькій платформі. До речі, 37-річній теледіві вдавалося до останнього берегти таємницю свого цікавого стану. Разом зі стилістами вона розробила цілий образ, де за об’ємними аксесуарами, фрагментами одягу приховувала свій округлий животик.

Чи збирається Катя Осадча у декрет?

Артистка вже на останніх місяцях, але все ще активно знімається у шоу “Світське життя”. Коли її тільки підозрювали у вагітності, вона взагалі проводила дні у знімальному павільйоні “Голосу країни”.

Втретє вагітна Катя Осадча
Втретє вагітна Катя Осадча

Вона активно брала інтерв’ю та співчувала учасникам проекту. Улюблена робота для цієї знаменитості – на першому місці. Крім цього, Катя не збирається йти у класичний декрет. До речі, з першою дитиною Осадча також не сиділа вдома цілими днями – поки чергували батьки, штурмувала телеканали.

Інша молода мама і затребувана зірка Анастасія Приходько взагалі між зйомками годує своє немовля, а вагітною знаменитість виступала на шоу “Маска”.

 

 

Схожі статті