Леся Нікітюк, Надя Дорофєєва, Таюне та інші зірки, яких природа не наділила пишними об’ємами вище пояса

Не в одних об'ємах щастя. Знамениті красуні на своєму прикладі довели, що навіть і без них можна бути успішною і бажаною.

Героїні нашої сьогоднішньої добірки мають всі можливості для того, щоб зробити пластику вище пояса і обзавестися досить помітними формами. Проте, вони залишаються прихильниками натуральної краси, яка нічим не поступається штучній.

Леся Нікітюк

Весела телеведуча Леся Нікітюк одного разу вирішила розставити всі крапки над “і” та поділилася своїми параметрами, усіма. На її наштовхнуло те, що кожного дня їй кажуть одне і те ж: “Ого! Ви така висока!”. Зірка вважає, що, крім зросту, люди мають знати й усе інше:

“Давайте раз і назавжди я ще раз нагадаю всьому світу свої параметри. Коли ви мене зустрінете, будете в курсі! Зріст 180 см (плюс каблук 7-10 см), довжина ноги від стегна 110 см, розмір ноги 40-41, об’єм грудей 90 см, талія 68 см, стегна 100 см. І найголовніше… Мізинець 4 сантиметри”.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Надя Дорофєєва

Свого часу Надя Дорофєєва отримала порцію негативу від підписників у мережі, опублікувавши кадри з відпочинку на курорті в купальнику. Реагувати на хейт дружина Дантеса не стала, а лише продовжила дратувати злостивців подібними фото.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Таюне

У більшості сценічних костюмів бек-вокалістки Олега Винника Таюне немає глибоких вирізів в зоні декольте, зате вони підкреслюють інші достоїнства її фігури.

Таюне
Таюне

Ольга Фреймут

Мініатюрну і струнку Ольгу Фреймут просто неможливо уявити з четвертим розміром. Хоча після вагітності і пологів саме так і було, за словами телеведучої, але поступово все повернулося на свої місця.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Олександра Кучеренко

Дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко володіє модельними параметрами, які не відрізняються пишністю. Проте, виглядає вона просто надзвичайно.

Олександра Кучеренко
Олександра Кучеренко

Jerry Heil

Молода українська співачка і блогерка Jerry Heil (Яна Шемаєва) абсолютно не комплексує через свої скромні об’єми. Більш того, вона не проти публічно пожартувати над собою на цю тему.

Jerry Heil
Jerry Heil

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.