Як виглядатиме майбутня донечка Григорія Решетніка та його дружини Христини: трьом синам потрібна сестричка

Відомий український телеведучий і шоумен Григорій Решетнік разом зі своєю дружиною Христиною виховує трьох дітей, але це не межа.

Григорій Решетнік є беззмінним ведучим найромантичнішого проєкту країни “Холостяк”, а з недавніх пір ще й “Холостячки”. Здається, про любов він дійсно знає все і навіть більше, адже одружений ось уже 11 років на коханій жінці на ім’я Христина. Познайомилися вони на телебаченні – був час, коли майбутні чоловік та дружина працювали разом і часто зустрічалися в коридорах.

Гриша одразу поклав око на красиву дівчину, тоді як Христина не звертала на нього ніякої уваги. Одного разу йому вдалося через спільного знайомого запросити її в боулінг, після чого все і почалося.

Григорій та Христина Решетники
Григорій та Христина Решетніки

Уже в шлюбі у пари народився первісток Ваня. Ще через 4 роки на світ з’явилася їхня друга дитина – син Діма. Новина про третю вагітність Христини сколихнула публіку у липні 2020-го, а вже в листопаді вони стали багатодітними батьками. Причому знову батьками хлопчика, якого вони назвали Сашком.

Що цікаво, Решетніки справляються без нянь. В одному з інтерв’ю дружина телеведучого розповіла, що діти для них не перешкода:

“Люди впевнені, що за нами їздить в подорожі свита нянь. Допомагала часом моя мама, бабуся іноді, але це дуже рідко. Можна абсолютно спокійно обходитися без допомоги”.

Родина Решетників
Родина Григорія Решетніка

Численні шанувальники із задоволенням стежать за життям зіркової сім’ї, але не приховують – все ще сподіваються, що наступного разу у них народиться дівчинка. Редакція “Сенсації” за допомогою комп’ютерної програми перевірила, як буде виглядати дочка Григорія і Христини.

Як виглядатиме майбутня донька Григорія і Христини
Як виглядатиме майбутня донька Григорія і Христини

Якщо вірити результату моделювання, дівчинка успадкує від мами колір волосся і очей, а від тата овал обличчя, ніс та форму брів.

Схожі статті