Подружка Тіни Кароль злила архівні фото поп-діви та показала, як виглядає співачка без гриму та фотошопу

Тіна Кароль яскрава співачка, яка добилася небувалих висот у шоу-бізнесі. Якою у реальному житті є ікона стилю і музики?

Тіна Кароль. Ця зірка прославилася своїм славетним голосом і неймовірно ніжними піснями, які торкаються всіх найпотаємніших струн душі. На сцені вона просто неповторна, але якою є поп-діва у житті? Кому вона посміхається і з ким може поділитися секретом?

Нещодавно у мережі з’явилися світлини співачки з її подружкою. В Інстаграмі показали дві фотографії: одна з часів ранньої молодості Тіни, а інша – теперішня. На старому знимку на фоні серванту позує ще Тетяна Ліберман, а на новому – розкішна Кароль.

Тіна Кароль з подружкою

“Шляхи Господні не сповідані”, – пише Світлана, подруга знаменитості.

Тіна була настільки зворушена кадрами, що додала собі їх у сторіз. Про її подругу відомо мало: вона блогерка, захоплюється спортом, має дітей. На фан-сторінках зазначили, що фото зліва повторили дівчата через 20 років.

Цікаво, що про своїх друзів Тіна Кароль майже не розповідає. У фільмі, присвяченому пам’яті Євгена Огіра, зірка зізналася, що має вузьке коло близьких людей і з кожним роком воно стає все меншим.

Тим не менш, своїми подругами співачка вважає також прихильниць її творчості. Поп-діва не раз говорила, що коли виходить на сцену, то співає для близьких. Для своїх подруг.

Дійсно, вся її творчість – це спосіб показати жінкам, що опинилися у скруті, що є сенс продовжувати жити і боротися далі. Кароль розповідала, як не раз до неї підходили фанатки і дякували за мотивацію рухатися уперед.

Схожі статті