Ектор Хіменес-Браво відверто зізнався, що йому важко працювати з українцями: “Ліниві та неорганізовані”

Головна зірка кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво здивував шанувальників неочікуваним зізнанням про життя в Україні.

Вже цілих 11 років колумбійський шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво живе і працює в Україні. Тут він побудував запаморочливу телевізійну кар’єру, відкрив декілька закладів, обзавівся власним будинком і навіть отримав громадянство.

Останнім часом суддя “МастерШеф” розкривається перед підписниками в мережі з нового боку. Він все частіше ділиться з ними своїми думками на найрізноманітніші теми. Нещодавно, наприклад, Ектор відкрив завісу свого особистого життя – виявилося, він вже давно не холостяк. А на цей раз Хіменес-Браво наважився підняти тему роботи з українцями, у якій для нього є безліч складнощів.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

За словами героя статті, українські люди дуже талановиті, відповідальні та креативні. Після “голоду” в радянські часи вони полюбили подорожі, експерименти, люблять пробувати нове. Це імпонує Ектору, але одночасно з цим є й інша сторона:

“Їм швидко все набридає, вони хочуть більше за свої гроші, тому що вони важче заробляють їх, ніж західні люди. Українці, на жаль, не цінують власні традиції (дуже часто), свою кухню і шукають нові місця, смаки, щось цікаве. Ще українці мають на все, просто на все свою думку! Це теж добре і погано одночасно, я думаю, ви знаєте чому. Зі співробітниками ресторану теж саме. Вони талановиті від природи, з сильною інтуїцією і розумом, але іноді ліниві та неорганізовані”.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво на МастерШеф

Хіменес-Браво зазначив, що всі зазвичай хочуть бути керівниками, а ось про щастя простих професій, де працюють руками, забувають. Також кулінар вважає, що українці не можуть себе мотивувати самостійно. Але ще Ектору шкода, що багато гідних фахівці перебралися за кордон.

“Потрібно повернути їх додому, щоб вони працювали на благо свого дому, а не чужого. Я думаю, це станеться, коли якість зарплати і робочого місця буде такою ж або схожою [на зарубіжні]”.

Завершив свою думку суддя “МастерШеф” тим, що для нього складність і простота роботи з українцями в тому, що тут все від крайності у крайність, так що з ними не засумуєш. Більшість коментаторів із зіркою погодилися.

Схожі статті