Вагітна Настя Каменських з животом ледь не звалилася зі сцени: стан здоров’я співачки дає про себе знати

Настя Каменських не витримує навантажень? Співачка зізналася, що ледь не впала під час виступу.

Настя Каменських є володаркою неймовірної фігури: у співачки великі стегна, тонка талія, довгі ноги, тощо. Втім, у будь-якого типу фігуру є свої недоліки, і у випадку Насті — це схильність до зайвої ваги. Артистка роками бореться за струнку талію, але інколи все одно програє і вимушена виступати на великій сцені, демонструючи солідні форми.

Настя Каменських вагітна

І якщо раніше зірку цькували за те, що вона не стежить за тим, скільки і коли вона їсть, то зараз мережою ширяться чутки про вагітність зірки.

На останніх відео та фотографіях, які зірка публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram добре видно, що у співачки доволі круглий животик, і начебто її фігура виглядає по-іншому — не так як у минулі рази, коли вона набирала вагу.

Так, нещодавно Настя Каменських опублікувала у власному мікроблогу відеоролики з останнього виступу, на яких добре видно, що живіт зірки значно збільшився. І хоча вона намагалася приховати цю деталь шкіряним ременем, ідея виявилася провальною.

Скріншоти сторінки Насті Каменських

Ще більш цікава деталь — це те, що Настя Каменських ледь не звалилася зі сцени, коли сидячи танцювала для глядачів. Зірка почала танцювати на краю сцени, а елемент явно требував хорошої координації та рівноваги. З якої ж причини, у Каменських втратила цю рівновагу?

Варто відмітити, що співачка спокійно реагує на плітки стосовно її цікавого положення. Вона неодноразово зазначала, що мріє стати матір’ю, але поки що Господь не дав їй такої можливості. Потап у своєму нещодавньому інтерв’ю взагалі заявив, що мріє стати багатодітним батьком.

Схожі статті