Віктор Павлік встановив пам’ятник на могилі сина не за власні гроші: “Люди зробили благу справу”

Відомий український співак Віктор Павлік дав відверте інтерв'ю, в якому відповів на питання про покійного сина Павла.

Не так давно Віктор Павлік став татом – спадкоємця йому народила молода дружина Катерина Репяхова. Свого сина щасливі батьки назвали Михайлом, і якщо для обраниці артиста це первісток, то для його самого – вже четверта дитина.

Віктор Павлік та Катя Репяхова
Віктор Павлік та Катя Репяхова

Старші діти Олександр і Христина давно живуть своїм життям, у кожного своя сім’я, а Павла вже немає в живих. Він помер у серпні 2020-го від онкологічного захворювання. Діагноз хлопцеві поставили у 2018-му. Весь цей час Паша важко і наполегливо лікувався, проте його стан продовжував погіршуватися. На початку літа 2020-го сина Віктора Франковича перевели в хоспіс, де всього через 2 місяці він помер.

Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їх покійним сином Павлом
Віктор Павлік з колишньою дружиною Ларисою та їхнім покійним сином Павлом

Коли Павло тільки захворів, співак разом з Ларисою Созаєвою, тодішньої дружиною і матір’ю Паші, відкрив збір коштів на лікування. Всі небайдужі щодня жертвували гроші, але в якийсь момент Павлік вирішив зупинити збір, оскільки син не хотів лікуватися закордоном, а в Україні лікування в цілому коштує значно дешевше.

Із зібраних коштів Віктор частину брав на ліки та всілякі медичні витрати для дитини, частину віддавав іншим потребуючим. Після смерті Павла на рахунку залишилося близько двох тисяч доларів, і ось як артист вирішив ними розпорядитися:

“Ці гроші ми вирішили все-таки докласти і зробити пам’ятник сину на могилі. Таким чином я відчуваю, і Павло відчуває, і Бог все знає, що люди зробили благу справу, і те, що у мене зараз є з білого граніту хороший дорогий пам’ятник, який ми дуже хотіли Павлові поставити з чорно-білою фотографією, це вклад друзів, людей, які допомагали Павлові на лікуванні”, – розповів співак в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Віктор Павлік на інтерв'ю
Віктор Павлік на інтерв’ю
spot_img

Схожі статті