Катерина Кухар поскаржилася на зірок, які перестали з нею вітатися через низькі оцінки на “Танцях з зірками”

Сувора суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар часто дає досить невтішні коментарі на адресу учасників, через що не всі горять бажанням з нею спілкуватися.

Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар ось вже кілька років є невід’ємною частиною проєкту “Танці з зірками”. Там разом з колегами вона неупереджено оцінює хореографію зіркових пар, а її зауваження далеко не завжди сприймаються спокійно.

В інтерв’ю журналу Cosmopolitan Кухар розповіла, що впливає на відносини між суддями і танцюристами. За її словами, це тісно пов’язано з вихованням та умінням стримувати емоції, але насправді шоу дуже зближує всіх, хто до нього причетний.

Катерина Кухар і Влад Яма на Танцях з зірками
Катерина Кухар і Влад Яма на Танцях з зірками

Завдяки паркету “Танців з зірками” Катерина стала подругою для Наталі Могилевської, Олі Полякової, Лесі Нікітюк, а з Юрієм Ткачем вона навіть хрестила доньку Наталії Холоденко. Всі вони почали тісно спілкуватися саме після проєкту, хоча є один учасник, який не зміг відпустити образу на приму-балерину за її суворі коментарі:

“Михайло Кукуюк перестав зі мною вітатися, проходячи повз”, – заявила Кухар.

Михайло Кукуюк та Єлизавета Дружиніна
Михайло Кукуюк та Єлизавета Дружиніна

Актор Михайло Кукуюк танцював в шостому сезоні у 2019 році в парі з хореографом Єлизаветою Дружиніною, а в одному з ефірів він отримав від Катерини низьку оцінку в два бали з десяти. Балерина тоді сказала:

“Михайло, за що ви так не любите танці? Оцінка замість тисячі слів”.

Катерина Кухар
Катерина Кухар

Гніву в свою сторону від шанувальників тих зірок, кого Кухар обсипає невтішними зауваженнями, вона не боїться:

“Любіть своїх хейтерів – вони ваші найвідданіші фоловери”, – підсумувала танцівниця.

Схожі статті