Таюне потягнулася до Олега Винника на концерті в надії отримати букет, але уваги від серцеїда не дочекалася

Олег Винник завжди відзначає бек-вокалістку Таїсію Сватко на концерті, але цього разу гори квітів лишилися лежати на сцені.

Олег Винник і Таїсія Сватко – найзагадковіша пара українського шоу-бізнесу. Музикантів підозрюють у романі, а фанати взагалі називають Таюне “таємною дружиною” Головного вовка країни.

Таюне і Олег Винник
Таюне і Олег Винник

На концертах зірки часто обіймаються, а Олег Винник не втрачає можливості подарувати розкішні квіти для своєї напарниці. Нещодавно музикант виступав в Одесі і глядачі побачили, що співак весь виступ присвятив лише своїм прихильникам. Біля співака лежали гори троянд, хризантем, але жоден букет так і не потримала головна Квітка колективу.

Концерт Олега Винника в Одесі

А ось зафільмували прихильники, як артист підійшов до краю сцени, намалював сердечко та повернувся до колективу. На мить Таюне відірвалася навіть від мікрофону, але за секунду Олег продовжив співати, так і не приділивши уваги своїй бек-вокалістці. Артистка не подала виду.

Концерт Олега Винника в Одесі

Загалом багато позитивних відео зняли фанати під час виступу Винника в Одесі. Зі сцени лунали головні хіти, а його вовчиці не могли відірвати погляд від сцени.

Концерт Олега Винника в Одесі

Чому Олег Винник проігнорував Таїсію Сватко?

Таюне вірна своєму музичному колективу. Навіть спокуса розпочати сольну кар’єру не зупинила її виступів разом з Олегом Винником. Співачка не раз зазначала, що вона не потерпить конкуренції.

Втім, участь у спільних зі співаком перформансах вона бере нечасто. Якщо у програмі є пісні, які виконуються дуетом, вона не буде стримуватися та покаже своїм фанатам всю силу таланту та почуттів.

Схожі статті