Володимир Остапчук і Христина Горняк святкують першу річницю шлюбу: чому пара досі не має власних дітей?

Одним з найбільш скандальних союзів минулого року став шлюб Володимира Остапчука і Христини Горняк.

Володимир Остапчук і Христина Горняк сьогодні мають власне свято. Рік тому вони офіційно стали чоловіком і дружиною. Та навіть зараз знаменитості інколи стають об’єктом обговорення та засуджень. Шоумен зі скандалом пішов від колишньої дружини: пара досі не може поділити дітей.

Володимир Остапчук і Христина Горняк
Володимир Остапчук і Христина Горняк

Яким був рік спільного сімейного життя для подружжя?

Знайома пара була ще 2 роки тому. Вважається, що допоміг їм зустрітися випадок: Христина була на весіллі у подруги, де шоумен вів захід. На думку жінки, доля звела їх не просто так:

“Ми могли не зустрітися, але Всесвіт вирішив так, а він точно знає, що для нас краще!”, – пише натхненно Горняк.

Христина пригадала, що рік був дуже насиченим для їх новоспеченої родини. Дійсно, за цей період вона зазнала і засуджень, і критики з боку всіх, хто співчував Олені Войченко. Володимир же вів війну за право бачити своїх малюків. Навіть звертався до поліції, коли вважав, що екс-обраниця навмисно увезла від нього діток.

Зараз же шоумен публічно дякує своїй коханій Христині за проведений час і попри все радіє тому, як склалося життя:

“Вдячний, що 1 рік тому ти сказала мені “Так”, надівши обручку. Радий, проживати кожен день з Тобою, найкращою і найулюбленішою”, – відповідає публікацією коханій чоловік.

Цікаво, що у Христини до цього шлюбу не було заміжжя, а також дітей. Їй 33 роки і поки жінка не наважується публічно підіймати тему свого материнства.

 

Схожі статті