“Будемо заціловувати”: дружина Потапа Настя Каменських повідомила про народження дитини

Відома українська співачка Настя Каменських повідомила шанувальникам в соціальних мережах радісну новину, яка нікого не залишила байдужим.

Настя Каменських активно веде свою сторінку в Інстаграмі, де за нею стежать вже більше 5 мільйонів фоловерів. Під кожною новою публікацією зірки збирається маса коментарів і ще більше відміток “Подобається”. Дружина Потапа без перебільшення знає, як привернути до себе увагу публіки.

Потап і Настя Каменських
Потап і Настя Каменських

На цей раз Каменських виклала серію знімків з недавньої вечірки Катерини Осадчої і Юрія Горбунова, приуроченої до народження майбутньої дитини, і зворушливо підписала пост:

“Друзі! Не встигла я виставити фотографії з дуже красивої babyshower [так називається вечірка на честь появи на світ ще ненародженого малюка], як Катя вже народила! Вітаю з народженням ще одного солодкого янголятка! Будемо заціловувати”.

Мамою втретє Осадча стала 19 серпня 2021-го, про що незабаром повідомила фанатам в мережі.

Коментатори під публікацією Насті приєдналися до поздоровлень телеведучої, а також висловили сподівання незабаром побачити в положенні саму Каменських:

  • “Чарівні! Щиро раді за Катю з Юрою”;
  • “Настя, давай підтягуйся і пережени Осадчу! Чотирьох мужичків!”;
  • “Так і ви народжуйте, багато хто суміщає роботу і дітей”;
  • “Настюша, бажаю і вам в найближчому майбутньому почути слово мама… Від душі”;
  • “Пора давно своїх заціловувати. А може вже й не треба… Вам видніше”;
  • “Настя, потрібно було “заразитися” вагітністю! Посиділа на місці вагітної і сама!”, – пишуть шанувальники.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Не можна не відзначити, що користувачі мережі регулярно виглядають натяки на зростаючий животик у Каменських, до того ж вона і сама відкрито говорила про те, що мріє стати мамою, а ось Потап вже 12 років як тато.

Схожі статті