Колишня дружина Потапа Ірина Горова відгуляла пишне весілля за кордоном: “Наречений і наречена”

Ірина Горова здивувала підписників новим відео. Що відбувається у житті продюсерки?

Колишня дружина Потапа Ірина Горова після розлучення з продюсером живе повним життям. Жінка виховує двох дітей від різних шлюбів, будує власний бізнес, виступає перед великою аудиторією та подорожує. У Ірини багато друзів, родичів і просто людей, які поважають і люблять її. Однак, про особисте життя жінки після розриву з екс-чоловіком достовірно нічого невідомо. І продюсер, і його екс-кохана вміло приховують усі свої секрети.

Ірина Горова
Ірина Горова

Колишня дружина Потапа відгуляла весілля

Зараз колишня дружина Потапа знаходиться у подорожі разом з друзями та з імовірним коханим. Ірина публікує багато відео фото фотографій у власному мікроблогу та показує своїм підписникам абсолютно інше життя. Так, на особистій сторінці Ірини в соціальній мережі Instagram з’явився новий відео ролик, який був присвячений весіллю. Горова знаходилася у ресторані, де проходило торжество. Зірка не стрималася і записала на відео, як наречений з нареченою йдуть до закладу.

Скріншоти сторінки Ірини Горової

Чим ала якесь відношення Горова до свята сказати важко, адже цілком можливо, що вона була однією з гостей.

Нагадуємо, що інформації щодо того, чи розлучився Потап з Горовою через Каменських немає. Більш того, Горова до останнього прикривала свого чоловіка і його пасію перед пресою. Лише згодом з’ясувалося, що вона вже давно не дружина Потапа. Зараз у екс-подружжя підростає спільний син Андрій. У Потапа і Насті Каменських дітей досі немає. І хоча продюсер неодноразово говорив про те, що мріє про велику сім’ю, на даний момент це залишається лише мрією.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.