(Відео) Доньки Камалії влаштували день краси: зіркова мама не проти макіяжу для 8-річних дівчат

Доньки Камалії дуже швидко ростуть і з веселих допитливих діток перетворюються на тендітних панянок.

Камалія. Ця яскрава зірка вражає своєю вродою та вмінням підкреслити її. У кадрі артистка завжди має бездоганний вигляд. Двійнята Арабелла і Мірабелла беруть з мами приклад: у свої 8 років вже турбуються про красу та вчаться робити макіяж.

Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки
Камалія, Мохаммад Захур та їхні доньки

Сама співачка дивується, як швидко її маленькі донечки перетворюються на підлітків. Кадри з тим, як Арабелла і Мірабелла забавляють батьків своїм нехитрим марафетом, зірка показала у мережі.

“Я не встигла помітити, як наші дівчата виросли. Як же цікаво спостерігати за їх дівочими штучками”, – пише захоплено знаменитість.

Сестрички не соромляться на камеру показувати, як приводять себе до ладу під час подорожі на яхті. Звісно серед арсеналу їхньої косметички немає шалених засобів для догляду і гриму. Втім дітям зараз достатньо простої гігієнічної помади та гребінця, щоб відчувати себе справжніми красунями.

Цікаво спостерігати за двійнятами. Вони вже не раз були на світських заходах, вміють триматися у кадрі та не соромляться, коли на них звертають увагу. Проте, Камалія проявляє себе, як мати, що знається на дисципліні. З можливостями батьків, Арабелла і Мірабелла –  потенційні представниці “золотої молоді”. Втім, співачка робить все можливе, щоб у її доньок було нормальне дитинство: водить їх у походи, прищеплює любов до навчання і розвитку, не дозволяє поводитися зверхньо і грубо навіть з тими, хто наводить порядок у їх маєтку.

 

Схожі статті