Чому Алла Мазур роками приховує чоловіка: він занадто крутий, щоб бути предметом обговорень у пресі

Алла Мазур не просто так ховає свого чоловіка від публіки.

Алла Мазур – автор і ведуча інформаційно-аналітичної програми “ТСН. Тиждень”. Вона працює в ТСН ще з перших днів заснування (майже 24 роки), а на телевізійній премії “Телетріумф” вона вісім разів була визнана кращою ведучою.

Чоловік Алли Мазур

Роберт Опаленик і Алла Мазур
Роберт Опаленик і Алла Мазур

Телевізійний діяч Роберт Опаленик залишається поза камерами. Однак, він безпосередньо впливає на те, про що йдеться у кожному випуску “ТСН” — однієї з топових аналітичних програм на українському телебаченні. Більш того, його називають сірим кардиналом “1+1”, а інсайдери підкреслюють впливовість чоловіка та високий авторитет серед колег.

Шеф-редактором проєкту поряд з Аллою Мазур працює з 2009 року, до того здобув досвід в інших інформаційних програмах на “1+1”.

Алла Мазур та Роберт Опаленик. Фото взято з вільного доступу.

Українські журналісти вважають, що саме Роберт є таємним чоловіком Алли Мазур. Варто відмітити, що чутки поширилися після того, як жінка вперше показала свого сина, який є копією шеф-редактора.

До цього плітки про їхній роман не набували такого впливу. Чутки, в свою чергу, з’явилися через те, що Алла доволі часто з’являлася на заходах саме у його компанії.  Варто відмітити, що навіть коли вона хворіла на рак, вона і словом не обмовилася про підтримку чоловіка, і згадувала лише подругу і єдиного сина. Втім, не підтверджені джерела говорять про те, що Алла таки заміжня жінка, і про неї є кому піклуватися.

Нагадуємо, що телеведуча стала допомагати іншим онкохворим, а також їхнім рідним, які не мають поняття, як саме правильно підтримувати хворих на рак. Зірка ділиться особистим досвідом та розповідає, чого варто уникати у розмові з людиною, яка бореться з страшним діагнозом.

Схожі статті