Дзідзьо показав яка квартира дістанеться екс-дружині, а Славія не стримує емоцій : “Здійснив мою мрію”

Цього року Дзідзьо розійшовся зі своєю обраницею Славією. Як пара вирішила поділити майно? Дізнайтеся у матеріалі.

8 років у шлюбі провів Михайло Хома зі своєю дружиною Ярославою Притулою. Співак не любив говорити про своє сімейне життя на публіку. Навряд чи ми б дізналися про те, якими насправді є стосунки у родині народного улюбленця, якби його обраниця не наважилася на відверте інтерв’ю.

Дзідзьо та його колишня дружина Славія
Дзідзьо та його колишня дружина Славія

Емоцій Славія не стримувала. Вона була щирою з кожним інтерв’юером та розповідала, що разом з чоловіком останні місяці не жила разом, що про рішення Михайла розлучитися дізналася випадково у медіа. Жінка не посоромилася також дорікнути екс-коханому про те, що він обмежував її творчий потенціал.

Що нажила пара Михайла та Ярослави за 8 років шлюбу?

Подружжя – не з тих, хто вихвалявся своїми статками та заробітками. Проте, нещодавно стало відомо, що Михайло Хома 2 роки тому придбав у Києві розкішну квартиру в елітному житловому комплексі.

“Два роки тому я купив надзвичайно-красиву квартиру, з вікон якої відкривається вода, гори і мій улюблений захід сонця”, – повідомив артист.

Дійсно його нерухомість вражає: одна з кімнат виконана повністю у склі, має величезний балкон і навіть під’їзд прикрасили мармуровою підлогою та дерев’яними панелями.

Так, як 2 роки тому про розірвання шлюбу і мови не було, Славія не могла пропустити таку публікацію й публічно натякнула, що все це їй може відійти за законом.

Михайло Хома

“Я влюбилася в це місце з першого погляду. Дякую, Михайло, що здійснив мою мрію”, – написала Ярослава Притула.

Будемо слідкувати як будуть далі розвиватися суперечки пари.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.