(Фото) Як виглядатимуть спільні діти Тіни Кароль і Дана Балана: такі нащадки точно будуть зірками з пелюшок

Тіні Кароль і Дану Балану неодноразово вдавалося інтригувати публіку. Але головна інтрига — як саме б виглядали їхні діти? Усі деталі в статті.

Стосунки Тіни Кароль і Дана Балана досі не дають спокою тисячам фанатів пари. Шанувальники досі вірять у те, що між знаменитостями було дещо більше, ніж гра на публіку. У соціальній мережі Instagram повно сторінок, які присвячені роману зірок. Там є повно цікавої інформації про Дана і Тіну, але де чого там все одно не вистачає. Наприклад, фотографій їхніх майбутніх дітей. Завдяки сучасним технологіям можна дізнатися, як би виглядали зіркові нащадки.

Діти Дана Балана і Тіни Кароль

Обидві знаменитості є не тільки талановитими виконавцями, але й символами привабливості. Їх обожнюють за почуття стилю, харизму та зовнішні дані.

Імовірна зовнішність доньки Тіни Кароль і Дана Балана

Неможливо не відмітити, що Тіна Кароль дуже схожа на Людмилу Бала, маму Дана. Тому немає нічого дивного, що результат дуже нагадує рідну сестру співака Сонду.

Імовірна зовнішність сина Тіни Кароль і Дана Балана

До речі, і у поп-діви, і у молдавського мачо вже є по сину. І якщо Веніамін Огір не боїться публічності, то Алан Балан ховається разом з мамою від преси.

Імовірна зовнішність доньки Тіни Кароль і Дана Балана

В обох знаменитостей дуже схожі риси обличчя, тому представлені діти схожі як на “батька”, так і на “матір”.

Імовірна зовнішність сина Тіни Кароль і Дана Балана

Нагадуємо, що чутки про роман зірок були розвіяні продюсером Володимиром Завадюком. Керівник проєкту заявив зі сцени, що роман був створений штучно для підняття рейтингів. Фан-база боляче сприйняла цю новину і почала звинувачувати обох артистів в обмані і нещирості.

Схожі статті