Родина Насті Каменських і Потапа чекає на поповнення? Співачка більшає на очах: “Маленький Потапенко”

Настя Каменських з великим животом вже не може приховати свого стану. Усі деталі в статті.

Настя Каменських у свої 34 роки жодного разу не ставала матір’ю. Це неабияк хвилює вірних фанатів, які хочуть, щоб їхня кумир була щаслива.

Нещодавно і Олексій Потапенко говорив про те, що мріє про велику родину. Продюсер зазначив, що вони з дружиною дуже хочуть багато дітей. Однак, дії зірок ніяк не відповідають їхнім словам.

Настя Каменських нарешті вагітна?

Зараз популярна виконавиця знаходиться у гастролях. Зірка довго чекала цього моменту, адже через карантинні обмеження не могла зустрітися зі фанатами та повноцінно провести концерт. Однак, деякі деталі під час її виступів сильно кидаються в очі.

Наприклад, зірка невпинно більшає. І якщо раніше вона запевняла, що справа у переїданнях, то зараз так не здається.

В останньому відеоролику, який вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram є кадри, на яких чітко видно, що у зірки дуже великий живіт.

Кадр з відеоролику, який був опублікований Настею Каменських

Деякі підписники одразу ж помітили цю деталь і написали про це у коментарях під публікацією.

Скріншот коментарів під публікацією Насті Каменських

До речі, кума артистки Катерина Осадча також досить довго приховувала той факт, що вона знаходилася у цікавому положенні. Знаменитість виходила на сцену і працювала з операторами таким чином, щоб її форми не кидалися в очі і були непомітні глядачу. Однак, у випадку з Катериною це виглядало дуже неприродньо, адже телеведуча завжди неймовірно струнка, і її спроби приховати справжній вигляд одразу ж видали вагітність.

Схожі статті