Ользі Сумській 55 років: чому акторка проводить цей день з колишнім Паперним та як привітав її Борисюк?

Ольга Сумська святкує свій 55-й день народження. Як привітали зірку рідні і близькі?

Ольга Сумська відзначає 22 серпня ювілей. Українській актрисі театру і кіно виповнилося 55 років.

Ювілей Ольги Сумської

У свій день народження Сумська опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фото, на яких вона позує в довгій білій сукні-вишиванці на тлі квіткових клумб. Актриса на свій вік виглядає молодше багатьох інших зірок.

У сторіз Ольга Сумська показала, як її вранці привітав коханий чоловік Віталій Борисюк. Він подарував коханій букет розкішних білих троянд – найулюбленіші квіти актриси.

Скріншоти сторінки Ольги Сумської

У коментарях під фото фанати Сумської привітали її з днем ​​народження, присвятивши їй багато теплих слів і компліментів, які зірка дійсно заслуговує. Також знаменитість отримала букет квітів від ведучих “Сніданку” і розповіла їм, як проходить її ранок. Судячи з усього, старша донька Тоня до мами на свято не приїхала.

Варто відмітити, що свій найголовніший день у році Ольга Сумська відмічає у компанії нинішнього чоловіка та колишнього. Справа в тому, що якраз в неділю акторка бере участь у виставі “Сублімація любові”, у якій трійця грає головні ролі.

Нагадуємо, що розлучення Євгена Паперного та Ольги Сумської відбулося 20 років тому. Акторка покинула чоловіка, який страждав від зеленого змія, та пішла до коханця, забравши з собою маленьку доньку. У другому шлюбі у неї народилася донька Анна Борисюк. Зараз знаменитість щаслива у шлюбі і навіть зіграла друге весілля з чоловіком, так як перше їй не надто сподобалося.

Бажаємо акторці щастя, любові в нових прекрасних ролей! Довгая літа!

Схожі статті