Українські зірки, які довгий час публічно не визнавали, що в них є дитина: Олег Винник, Дан Балан та інші

Хто зі знаменитостей українського шоу-бізнесу приховував факт батьківства?

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Олег Винник досі не визнав, що в нього є син, який знаходиться за кордоном. Втім, преса та уважні фанати виконавця давно слідкують за кожним кроком співака, і неодноразово бачили його у компанії нащадка. Хлопця звуть Юліан і він вже підліток. Імовірна мати нащадка Винника — Таісія Сватко (Квітка Таюне). Подейкують, що він народився у Німеччині, де колись працювали його зіркові батьки.

Дан Балан

Дан Балан
Дан Балан

Дан Балан також є таємним т татусем. У шлюбі з моделлю Еллою Крупеніною в нього народився син Алан. За неофіційними даними — це єдиний нащадок співака. З жінкою артист розлучився після чотирьох років спільного життя. Причиною розриву стали ревнощі. На превеликий жаль, в мережі немає жодного фото хлопця. Подейкують, що в дитинстві син співака жив з мамою в Ізраїлі. Куди родина переїхала після невідомо.

Влад Яма

Влад Яма
Влад Яма

Влад Яма довго приховував свого сина Леона від його дружини Ліліани. Артист завжди серйозно ставився до приватності та особливо недоліках публічності. Тому дуже не хотів робити сина знаменитим. З якої причини чоловік передумав сказати важко. Можливо він зрозумів, що від цього не втекти.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Коли Катерина Осадча вперше з’явилася на екрані, ніхто і подумати не міг, що вона вже є мамою прекрасного хлопчика. В досить юному віці вона народила первістка, який спочатку виховувався батьками телеведучої і самою знаменитістю, а згодом переїхав до батька-політика. Згодом вона також припинила приховувати наявність нащадка, хоча показувати його не наважувалася.

Схожі статті