Андрій Доманський показав, як виглядають його доньки від трьох різних мам: шоумен демонструє дива генетики

Андрій Доманський показав, як зараз виглядають його доньки від різних жінок. Усі деталі в статті.

Андрій Доманський — улюбленець фортуни, адже має не тільки талант і влаштовану кар’єру телеведучого, а й досвід близького спілкування з неймовірними жінками і, як результат, прекрасних здорових дітей.

У знаменитості є п’ять біологічних діток від трьох своїх жінок. Чотири з них – дівчатка. Так, від першої дружини Юлії шоумен виховує 21-річного сина Василя і 16-річну Ладу. У 2007 році колишня цивільна дружина, зірка каналу “1 + 1” Лідія Таран подарувала йому доньку Василину. А друга дружина знаменитості Марина народила коханому Кіру, якій цього року виповниться 10 і Віру, якій 5 років.

Андрій Доманський показав, який  в його родині генофонд

Нещодавно телеведучий опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм нове фото поруч з тьома своїми доньками. Разом з шоуменом постали Лада, Кіра і Василина.

Світлина, перш за все, вражає тим, що усі її учасники неймовірно схожі одне на одного.  Складно повірити, що у всіх дівчат різні мами, адже вони — копії.

Не приховається від очей і дещо інше — стиль одягу у дівчат однаковий. Усі вони постали поруч з батьком у легких модних сукнях з дрібним принтом, які зараз знаходяться на піку популярності. Жодна з дівчат не вирішила за потрібне фарбуватися, і усі показали свою натуральну вроду.

Фотографія зібрала масу компліментів, які користувачі мережі залишали у коментарях під публікацією. До речі, кадр був зроблений в Одесі, що означає, що зірковий батько взяв усіх своїх спадкоємців у невелику подорож до Чорного Моря.

Схожі статті