Михайло Заливако зібрався переїжджати від Анни Богдан: Холостяк дає задню у стосунках з переможницею шоу?

Головний герой 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Михайло Заливако звернувся до шанувальників з несподіваною заявою.

31-річний бізнесмен з Харкова Михайло Заливако відправився на проєкт, щоб знайти своє кохання. І йому це вдалося – з переможницею шоу Анною Богдан вони з’їхалися відразу ж після фіналу. Мішу не злякала наявність за плечима обраниці невдалого шлюбу на відміну від глядачів, які порахували кращою парою для нього програвшу фіналістку Юлю Зайку Бельченко. Проте, підкорити серце Холостяка вдалося саме Ані.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Закохані разом подорожують і живуть, а також регулярно діляться в мережі спільними фото та відео. Богдан неодноразово повторювала, що у стосунках партнери повинні розвиватися і намагатися знаходити спільні інтереси. Для них таким є спорт.

Зараз вони готуються запустити для підписників у соцмережах спортивний марафон, тому їх досить часто можна зустріти в спортзалі. Ось і на цей раз в Інстаграмі Заливако з’явилися кадри звідти. Екс-холостяк знімає себе у дзеркалі в оточенні різноманітних тренажерів:

“Я скоро сюди [у спортзал] переїду. Пізніше покажу свої метаморфози жиру”, – підписав пост Михайло.

Скріншот зі сторінки Михайла Заливако в Інстаграмі
Скріншот зі сторінки Михайла Заливако в Інстаграмі

Далі герой статті показав, якої форми досяг регулярними тренуваннями. Результат незаперечний.

Скріншот зі сторінки Михайла Заливако в Інстаграмі
Скріншот зі сторінки Михайла Заливако в Інстаграмі

Варто відзначити, що далеко не генетика допомагає Заливако тримати себе в формі. У дитинстві і юності він тяжко хворів, а також ламав спину, після чого заново вчився ходити. Своїм прикладом Холостяк намагається донести до шанувальників, що немає нічого неможливого:

“Коли люди мені пишуть, що у тебе генетика… Це не генетика, це просто потрібно пахати, ставити певні цілі та йти до цього. Я вам іншого не розповім”.

Михайло Заливако
Михайло Заливако

Схожі статті