Ірина Білик показала своїх синів: молодший росте копією батька, а старший здивував схожістю зі Скрябіним

Відома українська співачка Ірина Білик є люблячою мамою двох чудових синів від двох різних батьків.

Свого первістка Ірина Білик народила у 1999 році незабаром після розставання з продюсером Юрієм Нікітіним від моделі Андрія Оверчука. Хлопчика назвали Глібом. У 2015-му поп-діва стала матір’ю вдруге – у неї знову з’явився синочок Табріз. На цей раз зірці довелося скористатися сурогатним материнством, оскільки медики заборонили їй народжувати самій через серйозні ризики по здоров’ю.

В одному зі своїх інтерв’ю виконавиця зізналася, що могла повторити долю Жанни Фріске, якби не послухала лікарів.

Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом
Ірина Білик і Аслан Ахмадов з сином Табрізом

Чи не під кожним фото п’ятирічного Табріза в соцмережах прихильники відзначають, як сильно він схожий на свого тата – стиліста і фотографа Аслана Ахмадова, який був п’ятим чоловіком Ірини. Зовсім недавно вони розлучилися. Причиною розлучення стала відстань. Справа в тому, що Білик вже давно живе і працює в Києві, а ось все життя Ахмадова зосереджене в Москві.

Що стосується старшого спадкоємця знаменитості Гліба, то йому вже 22 і він заручений, проте не це обговорюють користувачі мережі. Дуже часто під фотографіями хлопця зустрічаються коментарі про його схожість з близьким другом поп-діви – нині покійним Андрієм Кузьменко. Звичайно, є і ті, хто не бачить в них нічого спільного, проте одна зовнішня риса їх дійсно об’єднує – довге волосся.

Кузьма Скрябін та Ірина Білик
Кузьма Скрябін та Ірина Білик

Далеко ходити не потрібно. Одного разу Ірина Білик засвітилася разом з синами та невісткою в програмі “Світське життя”, про що звітувала в Інстаграмі.

Ось як на фото відреагували коментатори:

  • “Люди, син реально схожий на Кузьму! Статура… Руки особливо такі як у Андрія! Я в шоці! Це життя… Буває… Ну реально, схожий!”;
  • “А син Ірини старший схожий на Кузьму”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Співачка не стала відповідати на підозри підписників, хоча раніше вона публічно заявляла про роман зі Скрябіним.

Схожі статті