Родина Дзідзьо та Славії чекає на поповнення? Співачка ховає живіт та отримує побажання здорових діток

Українські співаки Дзідзьо і Славія нещодавно повідомили про розлучення, проте колишнє подружжя дає неоднозначні натяки на возз'єднання.

Роками публіка навіть не підозрювала, що DZIDZIO одружений. Як виявилося, артист вважає за краще залишати своє особисте життя особистим, не виносячи його на загальний огляд. Проте, Михайло Хома не став приховувати, що розлучається з дружиною Ярославою. Ніяких конкретних причин розставання він називати не став, сказавши лише, що в їхніх стосунках почалися проблеми і непорозуміння, які вони вирішити не змогли.

Slavia на відміну від знаменитого чоловіка приймає запрошення на численні інтерв’ю, де розповідає свою версію життя у шлюбі з DZIDZIO. За словами жінки, він не підтримував її бажання стати співачкою і максимально відтягував цей момент, тому що не вірив в неї, підігрівав чутки про роман з Олею Цибульською, чим робив боляче Ярославі, а також тягнув з дітьми, хоча ніколи не приховував, що батьком бути хоче. Незважаючи на все це, Славія зазначає, що між ними було і багато хорошого, тому дякує Дзідзьо за прожиті разом роки.

Весілля Дзідзьо та Славії
Весілля Дзідзьо та Славії

Навіть після всіх публічних заяв виконавців шанувальники вірять, що не все ще втрачено і вони зійдуться. Натякають на це і самі колишні.

Днями Михайло показав у соцмережах свою розкішну квартиру неподалік від Києва, де так само засвітилася і Ярослава. У коментарях тут же посипалися припущення про те, що насправді ніякого розлучення не було. Нарешті через кілька днів мовчання на цю тему висловилася Slavia:

“Після того, як Михайло заінтригував новим житлом, з’явилися чутки про те, що наше розлучення це фейк, піар-хід заради популярності та слави… У соцмережах з’явилися коментарі з різними припущеннями та звинуваченнями… Мені почали телефонувати журналісти… Це літо для мене спекотне у всіх розуміннях. Зараз я вирішую питання, які обрушилися по всіх фронтах, у всіх сферах життя, тому часу на коментарі і пости практично немає, та все ж… Обіцяю його знайти, і прокоментувати…”, – написала співачка, доповнивши пост особистим фото у літньому образі, який нібито ненав’язливо прикриває її талію.

На цей раз шанувальники не стали накидатися на Славію з розпитуваннями, а підтримали її:

  • “Дуже сподіваюся, що ви з Михайлом помирились і вирішили всі свої розбіжності. Ви так давно разом, що маєте пережити і цю кризу. Кохання вам і здорових діток!»;
  • “Славочка, ви бомбезна і крутезна, дай Бог вам найміцнішого здоров’ячка і діточок, як на небі зірочок! Тримайтеся! Все буде добре”;
  • “Ви не зобов’язані нікому нічого пояснювати. Якщо в серцях любов – це прекрасно. Значить, все можна виправити. Щастя вам”.
Коментарі користувачів мережі
Коментарі користувачів мережі

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.