Софія Ротару ніжно притулилася до відомого, але вже немолодого спортсмена: після 20 років самотності

Софія Ротару засвітилася в обіймах відомого футболіста і тренера.

Про заснування премії “Національна легенда” Президент України Володимир Зеленський заявив 14 липня. Мається на увазі не грошова премія і не дає ніяких пільг і привілеїв. Премію тепер вручатимуть щороку в День Незалежності.

Софія Ротару — легенда?

У Маріїнському палаці відбувся закритий прийом на честь шести національних легенд, яких визначив президент Володимир Зеленський: співачки Софії Ротару, поета-пісняра Юрія Рибчинського, митця Івана Марчука, футбольного тренера Олега Блохіна, хореографа Мирослава Вантуха, балетмейстера Олени Потапової. Після офіційної церемонії вручення нагород гості побачили святковий концерт у внутрішньому дворику президентської резиденції.

На концерті прозвучали кавери на пісні двох національних легенд: поета Юрія Рибчинського та співачки Софії Ротару. Оля Полякова виконала “Віват, король” з репертуару Тамари Гвердцителі. Ірина Білик переспівала знамениту “Лаванаду”, а Alina Pash “Хуторянка”. Tayanna, Тіна Кароль, Сергій Бабкін та Наталія Могилевська виконали “Червону руту”.

Запрошення на церемонію отримали тільки 300 осіб: артисти, політики, спортсмени. Місця в першому ряду дісталися актору Дмитру Ступці та його дружині телеведучої Поліні Логуновій, хореографу Владу Ямі та його дружині Лілії, футболістові Андрію Шевченку.

Софія Ротару і Андрій Шевченко

Саме з ним ощасливлена новим статусом Софія Ротару декілька разів була помічена в обіймах.

Серед гостей також були телеведучий і продюсер Юрій Горбунов, продюсер Михайло Ясинський, канадська актриса українського походження Кетрін Віннік, подружжя-журналісти Дмитро Гордон і Олеся Бацман, телеведуча Маша Єфросиніна,  та інші.

Схожі статті