“Заплутався в жінках”: Ігор Кондратюк вщент розбив образ зразкового сім’янина необережним висловлюванням

Ігор Кондратюк вже давно не холостяк. Статус суворого і гострого на слівце продюсера та телеведучого він поєднує з образом зразкового сім'янина.

Зі своєю коханою і єдиною дружиною Олександрою Ігор Кондратюк познайомився на роботі. Він не приховує – це був типовий службовий роман:

“Вона тоді працювала бухгалтером. Ми довго придивлялися одне до одного, поки не зрозуміли, що нам удвох цікаво. В результаті виявилося, що ми одне одного розуміємо з півслова-півпогляду”, – розповідав продюсер в одному зі своїх інтерв’ю.

Пара виховує трьох дітей. Якщо бути точніше, вже практично виховала, адже старші сини Данило і Сергій вже вилетіли з батьківського гніздечка, а молодшій доньці Поліні скоро виповниться 18.

Родина Ігоря Кондратюка
Родина Ігоря Кондратюка

На своєму особистому житті Кондратюк увагу публіки не акцентує. Навпаки, він дуже неохоче ділиться його подробицями. Навіть в соцмережах у зірки мало фото з близькими. І здавалося б – з Ігоря Васильовича можна брати приклад, проте навіть його, такого зразкового сім’янина, одного разу запідозрили в таємному романі з підопічною вокального талант-шоу “Х-Фактор” Аідою Ніколайчук.

У число учасників проєкту вона потрапила з другого разу. Її віднесли до категорії “Старші за 25”, наставником якої був Кондратюк. Було й таке, що їхні екранні відносини викликали у дружини продюсера питання, про що він сам розповідав на телеканалі ZIK:

“Дружина сказала, що я якось не дуже правильно дивлюся на Аіду Ніколайчук. Це був епізод, який називається “Репетиція”. Там всюди оператори, там не може бути історій, які можна домислити!”.

Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк
Аіда Ніколайчук та Ігор Кондратюк

Втім, Ігор ніколи не приховував, що вважає співачку симпатичною жінкою. А на цей раз у своєму Інстаграмі Кондратюк зробив несподіване зізнання:

“Заплутався в жінках в Музеї Гетті”.

Як виявилося, мова не про стосунки знаменитості з протилежною статтю, а з експонатами музею. Зараз Ігор Васильович відпочиває в США, де, схоже, часу дарма не втрачає і культурно просвічується.

Схожі статті