Ектор Хіменес-Браво потрапив до лікарні: у шеф-кухаря непрості проблеми зі здоров’ям, які вимагають уваги

Ектор Хіменес-Браво розповів, чому завітав до лікарні. Усі деталі в статті.

Не так давно стало відомо, що всесвітньо відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, не дивлячись на блискучу фізичну форму, страждає від проблем зі здоров’ям. Так, кулінар зізнався, що декілька років тому через другу ступінь ожиріння був змушений зайнятися спортом і повністю переглянути стиль життя. Більш того, його життя на той час було у небезпеці. Лікарі стверджували, що у кулінара є великий ризик інсульту.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво знову звернувся до лікарів

Нещодавно шеф-кухар повідомив підписників на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що має у намірах навідатися до косметолога та лікаря. На превеликий жаль, Ектор не уточнював, що саме його хвилює, і чому він носить візит у медичну установу.

Скріншоти сторінки Ектора Хіменеса-Браво

Однак, знаменитість показав, як у нього беруть кров з руки, а також показав свого лікаря-ендокринолога, ким виявилася чарівна білявка. Зважаючи на колишні проблеми зі здоров’ям, цілком можливо, що шеф-кухар просто проходить перевірку.

Нагадуємо, що не так давно Ектор Хіменес-Браво зізнався користувачів мережі про те, що в нього є обраниця. Втім, на цей раз він не планує розкривати її особистості. Мовляв, минулі рази публічність приносила багато проблем в його особисте життя і він більше не має наміру повторювати свої помилки. Відомо, що нова кохана шеф-кухаря проживає разом з ним в Україні і є володаркою струнких довгих ніг, адже тільки цю частину тіла Ектор показав підписникам.

Схожі статті