Доньок було мало: Лілія Ребрик показала їхнього з Андрієм Диким малюка і влаштувала сімейні обійми

Лілія Ребрик зворушила мережу новими фотографіями з чоловіком.

Лілія Ребрик — активна користувачка соціальних мереж, яка ніколи не впустить можливості розповісти дещо цікаве своїм фанатам і показати, як проходить її життя поза камерами. Вона демонструє свою сім’ю, дітей, будинок і побут, і намагається бути щирою з підписниками, за що вони її дуже люблять.

Лілія Ребрик і Андрій Дикий з пухнастим малюком Діксі

Нещодавно телеведуча і акторка в одній особі разом з чоловіком, танцюристом Андрієм Диким вирушили на прогулянку, подивитися на захід сонця і не стримали почуттів прямо посеред природи перед об’єктивом фотокамери.

Романтичними фото Лілія Ребрик поділилася на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Для вечірньої прогулянки Лілія обрала білосніжну довгу сукню в і білі кросівки. Волосся вона залишила розпущеним, а також зробила ніжний макіяж і доповнила образ масивними круглими сережками. Її коханмй як завжди був в джинсах і  сорочці. Своєму стилю Андрій ніколи не зраджує.

Зіркова парочка ефектно позувала на дорозі, обіймаючись і цілуючись. Компанію їм склала їхні собачка Діксі, яку Ребрик тримала на руках. За їх спиною відкривається гарний вид на яскравий червоний захід.

Варто відмітити, що песик купувався для старшої доньки зіркового подружжя Діани, але швидко влився в родину і став улюбленим і повноцінним її членом. Користувачі мережі одразу ж відреагували на публікацію і засипали пару компліментами. Лілія та Андрій не здають позицій і між ними досі відчувається пристрасть. У цьому питанні вони здатні обігнати Настю Каменських і Потапа.

Схожі статті