Зірка “Сніданку” Єгор Гордєєв обійняв Нелю Шовкопляс та ощасливив глядачів публічною заявою: “Любові нам”

Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв замилували мережу теплими обіймами.

Ні для кого не секрет, Шо у провідній ранковій телепрограмі на українському телебаченні “Снідаок з 1+1” усі партнери неймовірно пасують одне одному. Саме тому глядачі мріють про те, щоб Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв були не тільки колегами, але, можливо, і деким більшим. Однак, час минає, але новин про зближення зірок так і немає. Неля — любляча дружина і мати двох дітей, Єгор не мріє про одруження та серйозні стосунки, і бере участь лише у коротких історіях, про що говорить щиро та відкрито.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс замилували мережу

Нещодавно на офіційній сторінці ранкової телепередачі, а згодом на особистій сторінці Єгора Гордєєва в соціальній мережі Інстаграм з’явилася нова фотографія з ним, Нелею Шовкопляс, Людмилою Барбір та Русланом Сенічкіним. Телеведучі як завжди розбилися по парах. Руслан з Людмилою стояли попереду, а Єгор ніжно обіймав Нелю на задньому плані.

Тележурналісти постала перед об’єктивом у вишиванках, адже сьогодні свято — День незалежності.  Зірка лаконічно побажав усім любові. До речі, це зовсім не схоже на буденний настрій телеведучого. Чи є можливість, що він закохався і тому транслює романтичні мотиви?

Нагадуємо, що сам Єгор Гордєєв холостий і проживає у своїй київській квартирі один у компанії свого вірного песика Джума. Чоловік за довгий період роботи на телебаченні жодного разу не був помічений з дівчиною. А ось Неля Шовкопляс має, що згадати: журналіст, коли мав вперше зустрітися зі своєю партнеркою, запізнився на зустріч, а потім поводився з нею досить прохолодно. Неля досі згадує інцидент Єгору, який його неабияк соромиться.

Схожі статті