Олег Винник заявив про своє кохання на всю країну і зробив довгоочікуване повідомлення: “Важлива і красива”

Олег Винник заінтригував шанувальників через відеоповідомлення. Усі деталі в статті.

У День Незалежності України, 24 серпня, о 17:40 глядачі каналу “Україна” побачать грандіозне шоу “З Днем народження, Україно!”, В якому візьмуть участь улюблені артисти мільйонів українців. Але це не єдиний сюрприз, який підготували для українців вітчизняні зірки.

Олег Винник обіцяє прекрасний концерт

У зв’язку з концертом в “НСК Олімпійський” Олег Винник опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх фанатів, яких він з великим задоволенням хочу долучити до перегляду трансляції. Співак виразив своє кохання до України за допомогою цього відеоролику та пообіцяв, що виконує пісню “важливу і красивy”. Звісно на сцені він скоріше за все з’явиться з Квіткою Таюне, яка ніколи не покидає його на час грандіозних виступів та серйозних зйомок.

Скріншоти особистої сторінки Олега Винника

Про це головний вовк країни повідомив сидячі на жовтому сидінні з глядацького залу стадіону. Для діалогу з глядачами знаменитість обрав чорну сорочку, блакитні джинси та сонцезахисні окуляри. Шевелюра Винника як завжди була розпущена та майстерно укладена.

Варто відмітити, що під час концерту буде відбуватися зйомка і пряму трансляцію можна буде подивитися не тільки на телеканалі “1+1”, але і на  YouTube.

Нагадуємо, що останнім часом блукають чутки про те, щоб бек-вокалістка Олега покинула його на невизначений термін. Однак, плітки були розвіяні спільною появою зірок на сцені під час гастролей. Таісія Сватко залишається підлеглою Винника і продовжує виступати з рис на одній сцені.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.