Юрію Горбунову — 51: “розлучник”, якого всі жаліли та інші цікаві, але невідомі факти про телеведучого

Юрію Горбунову вже 51! Чого ви не знали про улюбленого телеведучого?

Юрій Горбунов — ветеран українського телебачення. Він один з перших став піднімати рейтинги вітчизняних каналів, а одна його присутність у проєкті гарантувала успіх, адже Горбунов обирав лише найкращі та найприбутковіші шоу. Згодом він взяв на себе ролі актора і гумориста. Але це про нього знають усі. Чого ж ви, можливо, не знали про улюбленого шоумена?

Юрій Горбунов — розлучник

Близько 20 років тому Юрій Горбунов познайомився з акторкою балету Людмилою, яка на той час була заміжня і мала від цього чоловіка доньку Ксенію. Недовго думаючи, жінка, яка до речі, була набагато старша за нового коханого, покинула чоловіка і вийшла заміж за молодого обранця. Роками пізніше їй доведеться пережити те саме, що колись пережив її благовірний.

Юрій Горбунов з колишньою дружиною Людмилою

Обожнює риболовлю та полювання

Здається, що Юрій Горбунов суто світська людина, але це хибне враження. Телеведучий обожнює проводити вільний час на природі. І на превеликий жаль, його хобі пов’язані з не самими приємними відчуттями для тварин. Юрій — фанат риболовлі та полювання. Шоумен — мисливець зі стажем.

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Не чоловічий спорт

Що ж стосується його ставленням до спорту, то для деяких його улюблене заняття може здатися зовсім не чоловічим. Для тих, хто мислить стереотипно. Юрій Горбунов захоплюється йогою і активно хизується своїми вміннями.

Справжній татусь

Катя Осадча і Юрій Горбунов стали батьками вдруге
Катя Осадча і Юрій Горбунов стали батьками вдруге

У шлюбі з Людмилою Юрія так і не народилося дітей. Через це чоловіка жаліли, а мережею блукали чутки про його безпліддя. На щастя, він зустрівся з Катериною Осадчою, яка подарувала йому двох синів.

Схожі статті