Стало відомо, чому Насті Каменських не було на концерті до Дня Незалежності: причина не в репертуарі

Настя Каменських яскрава зірка, яку всі чекали побачити на великому концерті до Дня незалежності. Проте артистка не прибула на головний стадіон.

24 серпня на стадіоні “Олімпійський”, у Києві, пройшов великий концерт присвячений святу Незалежності України. З головної сцени країни нас вітали такі зірки як Тіна Кароль, Віктор Павлік, Олександр Пономарьов, Цікаво що в цьому списку знаменитостей був і чоловік Насті Каменських – Потап. Самої ж поп-діви в цей раз серед запрошених не значилося. Чому організатори не покликали таку яскраву артистку?

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

Фанати будували різноманітні теорії. Хтось думав що виною відсутності Каменських стали її сміливі танці, використання недержавної мови у піснях, так само і припускали, що без запрошення лишилася зірка через розпад дуету з Потапом. Знаменитість тримала інтригу до кінця.

Правда виявилася вельми прозаїчною. Річ у тому що Настя зараз на гастролях і з 23-го по 24-е серпня у неї був великий переїзд між містами України. Проте вчора зірка таки привітала своїх фанатів з Днем ​​Незалежності зі сцени на концерті у Вінницькій області.

Настя Каменських

Раніше було відомо, що ряд артистів не зміг виступити на головному стадіоні країни через гастролі вже запланованих концертів, а також репетиції до них.

Сама поп-діва не засмутилася, адже все одно такий великий день вона провела разом зі своїми відданими шанувальниками. Сотні людей не зводило очей зі сцени, де влаштувала шоу співачка. Її обранець Потап разом зі своєю групою MOZGI, репер привітав країну зі святом і представив нову композицію.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.