Єгор Гордєєв розповів усій країні по свою кохану та глибокі почуття до неї: “Навіть злитися не можу. Тягне”

Єгор Гордєєв публічно заговорив про свої почуття. Що на серці холостяка?

Єгор Гордєєв не надто полюбляє говорити про особисте. Його життя поза камерами він старанно приховує від фанатів, які намагаються дізнатися, кому належить його серце. Телеведучий наполягає на тому, що він не перебуває у серйозних стосунках і взагалі надає перевагу недовготривалим відносинам.

Знаменитість неодноразово розповідав, що через щільний графік роботи він не встигає ані влаштувати особисте життя, ані відпочити. У телеведучого є лише один вихідний у місяці. Він рано починається і піздно повертається додому.

Єгор Гордєєв розповів про свої почуття

Нещодавно на особистій сторінці Єгора в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій шоумен розповів про свої почуття до України.

До Дня незалежності він написав текст, який більше нагадує опис коханої жінки, аніж державу. Однак, цілком можливо, що таким чином Єгор вбив двох зайців і зізнався у коханні і жінці, і Україні. Адже його опис занадто персоніфікований.

Варто відмітити, що останнім часом Єгор Гордєєв захоплюються написанням текстів на вільну тему, які він демонструє шанувальникам у своєму мікроблогу. Твори постійно збирають захоплені відгуки читачів, які вважають Гордєєва дуже талановитим журналістом. За думкою багатьох користувачів, його цілком міг створювати літературні твори.

Сподіватимемося, що у життя телеведучого дійсно прийшло велике кохання, і його повідомлення було адресовано ні не тільки Україні, але і кохані жінці, яка зрозуміла двозначний текст.

Схожі статті