(Фото) Святослав Вакарчук вперше став батьком: син народився одразу після розлучення з Лялею Фонарьовою

46-річний Святослав Вакарчук вперше став батьком. Лідер гурту "Океан Ельзи" має таємну дружину.

Святослав Вакарчук цього року розлучився зі своєю дружиною Лялєю, з якою був 20 років разом. Коментувати свої стосунки знаменитий співак відмовлявся. Втім, журналістам стало відомо про його нову обраницю, яка народила сина артисту.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Як повідомляє інтернет-видання “Страна“, первістка народила дівчина, з якою Святослав зустрічався рік. Малюк з’явився на світ 19 серпня 2021 року.

Святослав Вакарчук став батьком

Новиною поділилися власні джерела популярного медіа. Стало відомо, що сина зірки назвали Іваном. Це ім’я обрали не просто: так звуть батька Вакарчука.

Що відомо про таємну дружину Святослава Вакарчука?

Співак тривалий час не розповідав про своє особисте життя. Навіть про його шлюб з Лялею Фонарьовою мало хто знав подробиці. Дітей у пари не було, але співак виховував доньку від першого шлюбу обраниці. Також подружжя мала спільне нерухоме майно у столиці: кілька квартир та великий будинок.

Святослав Вакарчук з родиною. Фото взято на просторах мережі.

Новина про нову пасію надійшла від інсайдерських джерел видання “Страна”. Дівчина працює у кінопродюсерській компанії, що знімає промо-ролики. Таємною дружиною Святослава Вакарчука спершу вважали Віталіну Мусієнко, яка виступала з артистом під час гастрольного туру “Оранжерея”.

Втім, чутки не підтвердилися. Лідер гурту “Океан Ельзи” особисто прокоментував плітки, зазначивши, що юна співачка всього лиш його колега, до якої немає романтичних почуттів.

Схожі статті